Nieuws
Baarnsche Courant wint Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek 2022
Eugene Leenders en Christine Schut hebben gisteren de Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek gewonnen voor het Dossier Soestdijk in de Baarnsche Courant.
Lees meer..
Al 150 jaar het grootste bereik in Barneveld
Dagbladen blijven goed scoren en zijn nog steeds onverminderd populair. Zo ook de Barneveldse Krant.nl. 
Lees meer..
trueview bumper ads
Wat zijn bumper-ads en trueview video s? En nog belangrijker: waarvoor gebruik je ze?
Adverteren op Youtube is niet meer weg te denken uit de advertentiemogelijkheden. Toch is het goed te weten welke advertenties er zijn en wat ze doen. En wanneer kies je nou voor welke soort advertentie?
Lees meer..
blank
Gewijzigde Deadlines Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren 2022
Dankzij Search Engine Optimization (SEO) wordt jouw website gevonden, zonder te betalen, in verschillende zoekmachines. Wanneer je op de eerste pagina met zoekresultaten wilt staan, is het belangrijk om een hoge relevantiescore te hebben. Dankzij de 5 tips in dit blog weet je straks waar je moet beginnen en waar je op moet letten.
Lees meer..
blank
Verbinding creëren met de kiezer dankzij campagnevideo s
De gemeenteraadsverkiezingen staan 16 maart weer voor de deur. En terwijl veel politieke partijen het nieuwsblad gebruiken om de stemmer te bereiken, stijgt de populariteit van video.
Lees meer..
blank
Download de BDUmedia inhaakkalender van 2022
Download gratis de BDUmedia inhaakkalender 2022! Voorzien van alle belangrijke dagen om als lokale ondernemer op in te haken én voorzien van alle centrale specials met veel attentiewaarde voor jouw bedrijf.
Lees meer..