Nieuws
Vier redenen waarom Black Friday wél werkt
Black Friday: Dé dag dat tal van winkels smijten met astronomisch hoge kortingen. Ooit overgewaaid vanuit Amerika maar nu sinds een aantal jaar ook een begrip in Nederland. Winkels doen er met z’n allen aan mee om de meest uitleenlopende redenen.
Lees meer..
Gewijzigde Deadlines Kerst en Oud & Nieuw 2021
Dankzij Search Engine Optimization (SEO) wordt jouw website gevonden, zonder te betalen, in verschillende zoekmachines. Wanneer je op de eerste pagina met zoekresultaten wilt staan, is het belangrijk om een hoge relevantiescore te hebben. Dankzij de 5 tips in dit blog weet je straks waar je moet beginnen en waar je op moet letten.
Lees meer..
Case: Hoe Doornekamp Salarisadministratie zijn bedrijf online zichtbaar maakt dankzij video.
Vandaag vragen we Nick Doornekamp van het bedrijf Doornekamp Salarisadministratie naar zijn ervaringen met ‘Zeg het met video’ en hoe hij zijn bedrijf in de moderne online wereld zichtbaar maakt.
Lees meer..
bdumedia blijft koninklijk
Mediabedrijf BDU blijft koninklijk
BDUmedia, uitgever van ruim veertig huis-aan-huis kranten, mag zich ook de komende 25 jaar koninklijk noemen. Dat heeft het Barneveldse mediabedrijf bekend gemaakt op zijn 150ste verjaardag.
Lees meer..
BDUmedia neemt elf titels over van DPG
BDUmedia gelooft in de kracht van lokale journalistiek en het blijven doorontwikkelen op dit gebied zal in de toekomst dan ook de belangrijkste drijfveer zijn. Dankzij de overname van deze titels wordt het verspreidingsgebied van BDUmedia vergroot.
Lees meer..
Bereik van huis-aan-huis kranten blijft in 2021 onverminderd hoog
De resultaten van de NOM Regio Monitor 2021 zijn op 3 juni bekend gemaakt. Hieruit blijkt dat het bereik van huis-aan-huis kranten onverminderd hoog is gebleven over de afgelopen jaren.
Lees meer..