Nieuws
bdumedia blijft koninklijk
Mediabedrijf BDU blijft koninklijk
BDUmedia, uitgever van ruim veertig huis-aan-huis kranten, mag zich ook de komende 25 jaar koninklijk noemen. Dat heeft het Barneveldse mediabedrijf bekend gemaakt op zijn 150ste verjaardag.
Lees meer..
BDUmedia neemt elf titels over van DPG
BDUmedia gelooft in de kracht van lokale journalistiek en het blijven doorontwikkelen op dit gebied zal in de toekomst dan ook de belangrijkste drijfveer zijn. Dankzij de overname van deze titels wordt het verspreidingsgebied van BDUmedia vergroot.
Lees meer..
Bereik van huis-aan-huis kranten blijft in 2021 onverminderd hoog
De resultaten van de NOM Regio Monitor 2021 zijn op 3 juni bekend gemaakt. Hieruit blijkt dat het bereik van huis-aan-huis kranten onverminderd hoog is gebleven over de afgelopen jaren.
Lees meer..
Zomerplanning 2021
Niet al onze kranten komen in de zomerweken uit, daarom delen we in dit artikel onze aangepaste deadlines en verschijningsdagen.
Lees meer..
Gewijzigde Deadlines Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren 2021
De feestdagen komen er weer aan. Niet al onze kranten komen in deze weken uit, daarom delen we in dit artikel onze aangepaste deadlines en verschijningsdagen.
Lees meer..
Hoe het delen van kennis kan leiden tot nieuwe klanten. Case: Huidtherapie Stenders & van Dort
Hoe kan online bijdragen aan meer winkelbezoekers? Op welke manier kun je potentiële winkelbezoekers verleiden tot het bezoeken van een fysieke winkel? We geven je zeven manieren die je online kunt inzetten voor meer bezoekers in jouw fysieke winkel.
Lees meer..