Nieuws
Hoe een nieuwsblad een onopgeloste moord weer op de agenda krijgt
De redactie van nieuwsblad Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl heeft sinds februari de tanden gezet in een tien jaar oude geruchtmakende en onopgeloste moordzaak. Bijna negen maanden veldwerk heeft geresulteerd in een unieke reeks van elf artikelen. Waarom lokale journalistiek nog steeds het verschil kan maken.
Lees meer..
stijgende papierprijzen
Hoe de stijgende papierprijzen ons ook kansen kunnen bieden
Net als als brandstof, huizen en de boodschappen is ook de prijs van papier het afgelopen jaar flink gestegen. Zeg maar gerust: astronomisch. Van kartonnen verpakkingen tot het papier van de krant. En hoewel dat spanning en onrust oplevert, zorgt het tegelijkertijd voor kansen.
Lees meer..
Vier redenen waarom Black Friday wél werkt
Black Friday: Dé dag dat tal van winkels smijten met astronomisch hoge kortingen. Ooit overgewaaid vanuit Amerika maar nu sinds een aantal jaar ook een begrip in Nederland. Winkels doen er met z’n allen aan mee om de meest uitleenlopende redenen.
Lees meer..
Gewijzigde Deadlines Kerst en Oud & Nieuw 2021
Dankzij Search Engine Optimization (SEO) wordt jouw website gevonden, zonder te betalen, in verschillende zoekmachines. Wanneer je op de eerste pagina met zoekresultaten wilt staan, is het belangrijk om een hoge relevantiescore te hebben. Dankzij de 5 tips in dit blog weet je straks waar je moet beginnen en waar je op moet letten.
Lees meer..
Case: Hoe Doornekamp Salarisadministratie zijn bedrijf online zichtbaar maakt dankzij video.
Vandaag vragen we Nick Doornekamp van het bedrijf Doornekamp Salarisadministratie naar zijn ervaringen met ‘Zeg het met video’ en hoe hij zijn bedrijf in de moderne online wereld zichtbaar maakt.
Lees meer..
bdumedia blijft koninklijk
Mediabedrijf BDU blijft koninklijk
BDUmedia, uitgever van ruim veertig huis-aan-huis kranten, mag zich ook de komende 25 jaar koninklijk noemen. Dat heeft het Barneveldse mediabedrijf bekend gemaakt op zijn 150ste verjaardag.
Lees meer..