marktleider in lokale media

Al 150 jaar sterk in lokaal nieuws!

Meer lokale bekendheid opbouwen? Nieuwe klanten of medewerkers werven? Of een zakelijk nieuwtje delen met duizenden geïnteresseerde lezers? BDUmedia maakt jouw bedrijf zichtbaar, online en offline. Lift mee op ons grote bereik en ervaar net als honderden andere ondernemers de kracht van lokale promotie. 

Jouw lokale mediapartner

Al sinds de oprichting is BDUmedia dé partij die het lokale nieuws brengt in de regio. Het bereik van onze nieuwsmerken geeft ondernemers, gemeentes en instanties de mogelijkheid om dit bereik te benutten door middel van onze sterk uiteenlopende marketingkanalen.

Maak kennis met de kracht van ons bereik. Kom in contact met één van onze media adviseurs en laat je persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden van lokale marketing. Bekijk hiernaast alle informatie over onze nieuwsmerken. 

HC Nieuws
Soester Courant
Baarnsche Courant Huis aan Huis
t'Groentje Houtens Nieuws
Barneveldse Krant
De Puttennaer
De Stad Amersfoort
Het kompas Sliedrecht
Witte Weekblad Nieuw-Vennep
Waarom BDU Media?

Groot bereik in jouw regio

BDUmedia is een groeiende speler in de mediabranche. Met onze nieuwssites en kranten bereiken we wekelijks miljoenen Nederlanders, ook bij jou in de buurt. We zijn dé lokale schakel tussen consument en ondernemer.

Conversie stijging
71%
Lokaal bereik
83%
Merkbekendheid
75%
ONZE SERVICE

Met welk product(en) kunnen wij jou van dienst zijn?

MAAK KENNIS MET BDU BLOGS

BDUmedia

Hoe een nieuwsblad een onopgeloste moord weer op de agenda krijgt
De redactie van nieuwsblad Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl heeft sinds februari de tanden gezet in een tien jaar oude geruchtmakende en onopgeloste moordzaak. Bijna negen maanden veldwerk heeft geresulteerd in een unieke reeks van elf artikelen. Waarom lokale journalistiek nog steeds het verschil kan maken.
Lees meer..
stijgende papierprijzen
Hoe de stijgende papierprijzen ons ook kansen kunnen bieden
Net als als brandstof, huizen en de boodschappen is ook de prijs van papier het afgelopen jaar flink gestegen. Zeg maar gerust: astronomisch. Van kartonnen verpakkingen tot het papier van de krant. En hoewel dat spanning en onrust oplevert, zorgt het tegelijkertijd voor kansen.
Lees meer..
Vier redenen waarom Black Friday wél werkt
Black Friday: Dé dag dat tal van winkels smijten met astronomisch hoge kortingen. Ooit overgewaaid vanuit Amerika maar nu sinds een aantal jaar ook een begrip in Nederland. Winkels doen er met z’n allen aan mee om de meest uitleenlopende redenen.
Lees meer..

Kom in contact met
BDUmedia