Chat with us, powered by LiveChat
media adviseur verkoop binnendienst alkmaar
Voor onze vestiging in Alkmaar zoeken wij een gedreven en ondernemende 

MEDIA ADVISEUR VERKOOP BINNENDIENST (32 – 36 uur per week)

Wat ga je doen?
Als media adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen voor je eigen titels en bepaal je samen met je buitendienst collega en de redactie hoe de krant eruit komt te zien. Met een groot portfolio benader je telefonisch onze relaties en prospects om hen te helpen een communicatieplan te maken om hun zichtbaarheid te vergroten. Hierdoor bouw je relaties op in het gebied waarvoor je werkt en ben je een gesprekspartner met meerwaarde.  Op een creatieve manier behaal je de advertentie-omzet voor diverse uitgaven zoals kranten, online producten en specials. Naast de telefonische acquisitie stel je offertes op, verwerk je orders en maak je ingeleverde advertenties gereed voor opmaak. Vanzelfsprekend verricht je alle bijkomende administratieve werkzaamheden en leg je alle belangrijke informatie vast in het verkoopsysteem. 

De functie van media adviseur binnendienst is een zelfstandige en veelzijdige functie, binnen een leuk team en een goede informele werksfeer. Geen dag is hetzelfde binnen de BDU!

 Wat neem je mee?
Je bent enthousiast en gemotiveerd om orders te scoren en ziet het als een uitdaging om gesloten deuren te openen. Je kunt je goed inleven in diverse markten en bent een echte adviseur. Door jouw overtuigingskracht, verkooptechnieken en commerciële slagkracht ben je succesvol in het behalen van jouw omzetdoelstellingen. Verder ben je initiatiefrijk en een doorzetter. Uiteraard ben je ook een leuke collega om mee samen te werken. 

Verder heb je:

  • minimaal MBO- werk- en denkniveau
  • ervaring met telefonische verkoop
  • bij voorkeur verkooptrainingen gevolgd en media-ervaring
  • ervaring met het opstellen van offertes
  • ervaring met CRM systemen

We connect locals
BDU is sinds 1871 een dynamisch mediabedrijf. De groep bestaat uit BDU Holding en de werkmaatschappijen BDUmedia, BDUprint en BDUvakmedia. 

BDUmedia is gespecialiseerd in online en offline lokaal nieuws. Met onze nieuwsmerken hebben wij het grootste lokale bereik in Nederland en bereiken we online meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Met ruim 170 medewerkers en rond de 500 freelancers werken wij hard aan onze ambitie om hét platform te bieden dat ondernemer en consument met elkaar verbindt. Een groot bereik en een hoge attentiewaarde maken de lokale nieuwsmerken tot een aantrekkelijk podium voor ondernemers. 

Het verkoopteam in Alkmaar bestaat uit 10 media adviseurs binnendienst en 7 media adviseurs buitendienst. Je werkt aan je eigen titel(s) en samen bedenk je nieuwe initiatieven en specials.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je mailen naar werken@bdu.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjon Wagter, sales coördinator verkoop binnendienst, 072 – 2042749