Download de BDUmedia inhaakkalender van 2023

Voor al onze relaties stellen we hem gratis beschikbaar: de nieuwe inhaakkalender van BDUmedia.

Een inhaakkalender is voorzien van alle activiteiten die in het leven zijn geroepen om aandacht te geven aan bepaalde onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de nationale Pannenkoekendag en de dag van de taal. Deze dagen zijn uitermate geschikt om als ondernemer commercieel op in te haken. 

Uiteraard is deze inhaakkalender niet alleen voorzien van de (inter)nationale feestdagen, maar ook van de verschijningsdata van onze centrale specials.

Een special wordt in de hele regio gepubliceerd en krijgt daardoor veel attentiewaarde, waardoor het voor jou als ondernemer makkelijk is om een grote doelgroep te bereiken met uw artikel of advertentie. Deze specials bezitten allen een thema.

Download onze kalender en bekijk welke dagen én specials voor jou van meerwaarde zijn. Interesse om te adverteren in één van onze specials? Mail ons via verkoop@bdu.nl of bezoek de speciale special pagina die hier te vinden is.

  • Vul je gegevens in en download de BDUmedia inhaakkalender 2023

Recommended Posts