Stageplaatsen journalistiek BDUmedia

Al sinds 1871 zijn onze nieuwsmerken sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers het platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep.

Wil jij stagelopen op één van onze redacties in Nederland? Dat kan! We hebben:
 
                                                                     Stageplaatsen journalistiek BDUmedia
  
We bieden journalistieke stages op lokaal niveau bij onze dag- en weekbladen.  Je combineert het bezoeken van persgesprekken met het schrijven van human interest-verhalen en achtergrondartikelen. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Als moderne journalist wil je jouw verhaal ook aankleden met foto’s en video’s. Misschien zelfs wel met infographics. En hoe bereik je jouw lezerspubliek optimaal? 
 
Tijdens een stage bij BDUmedia krijg je de mogelijkheid om dit echt te leren en hoef je niet alleen maar koffie te halen voor je collega’s. We hebben redacties in Barneveld, Hoofddorp, Ede, Gorinchem, Soest, Amersfoort en Ermelo. 
 
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel dan met ons ‘adjunct-opperhoofd’ Alex Monster op 06-55706844. Wil je gelijk solliciteren naar een stageplaats? Mail dan naar werkenbij@bdu.nl t.a.v. Alex Monster.

Recommended Posts