Journalistiek talent De Woudenberger (freelance)

Al sinds 1871 zijn onze nieuwsmerken sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers het platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep.

Weet jij wat er speelt in Woudenberg? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als:

                                                         Freelance journalist voor De Woudenberger

We zijn op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in de Woudenbergse samenleving en goed onder woorden kunnen brengen wat hier allemaal gebeurt. Interviews met Woudenbergers, reportages van evenementen, nieuwsverhalen, sport, kunst, politiek, historische verhalen… Kortom, alles wat de lezers van De Woudenberger – zowel digitaal als op papier – graag willen lezen over hun dorp.

Leeftijd speelt geen rol en iedereen kan in aanmerking komen: van student tot gepensioneerde. Het belangrijkste is dat je graag schrijft en de Nederlandse taal goed beheerst.

Interesse?

Wil jij onze collega worden en aan de slag gaan voor De Woudenberger? Stuur dan een mail met je motivatie en je cv naar woudenberger@bdu.nl. En wie weet staan jouw artikelen binnenkort op dewoudenberger.nl, op Instagram, Facebook en Linkedin. Én natuurlijk in de papieren editie van De Woudenberger.

Recommended Posts