Journalistiek talent de Scherpenzeelse Krant (freelance)

Al sinds 1871 zijn onze nieuwsmerken sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers het platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep.

Weet jij wat er speelt in Scherpenzeel en Renswoude? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als:

                                                         Freelance journalist voor de Scherpenzeelse Krant

We zijn op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in de Scherpenzeelse en Renswoudse samenleving en goed onder woorden kunnen brengen wat hier allemaal gebeurt. Interviews met inwoners, reportages van evenementen, nieuwsverhalen, sport, kunst, politiek, historische verhalen… Kortom, alles wat de lezers van de Scherpenzeelse Krant – zowel digitaal als op papier – graag willen lezen over hun dorp.

Leeftijd speelt geen rol en iedereen kan in aanmerking komen: van student tot gepensioneerde. Het belangrijkste is dat je graag schrijft en de Nederlandse taal goed beheerst.

Wil jij onze collega worden en aan de slag gaan voor de Scherpenzeelse Krant? Stuur dan een mail met je motivatie en je cv naar scherpenzeelse.krant@bdu.nl En wie weet staan jouw artikelen binnenkort op scherpenzeelsekrant.nl, op Instagram, Facebook en LinkedIn. Én natuurlijk in de papieren editie van de Scherpenzeelse Krant!

 

Recommended Posts