Freelance sportverslaggever

RegiosportVeenendaal.nl is hét online podium voor sport en bewegen in Veenendaal. Je vindt bij RegiosportVeenendaal.nl verslagen, interviews, rubrieken en nieuws van alle sport in Veenendaal, zowel de topsport als de breedtesport. En ook andere initiatieven die het belang van sporten en bewegen onder de aandacht brengen vinden bij RegiosportVeenendaal.nl een podium. Artikelen van RegiosportVeenendaal.nl worden bovendien doorgeplaatst in de papieren uitgave van huis-aan-huis krant De Rijnpost.

Ter vervanging van een vertrokken collega is RegiosportVeenendaal.nl per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven

Freelance sportverslaggever

 

Je volgt een deel van de sport in Veenendaal in de verslaggeving van wedstrijden, het volgen van en publiceren over het actuele nieuws en het houden van interviews en het maken van achtergrondverhalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om, bijvoorbeeld bij projecten of ter vervanging van collega’s, ook breder ingezet te worden binnen Veenendaal of daarbuiten.

Enthousiasme, een flinke portie nieuwsgierigheid en een neusje voor nieuws zijn voor deze functie noodzakelijk. Journalistieke ervaring en woonachtig zijn in Veenendaal zijn een pré. Je bent lopende het sportseizoen wekelijks inzetbaar, vooral in de weekenden en in mindere mate ook doordeweeks.

We bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Je zit op de eerste rij bij het volgen van de prachtige en veelzijdige Veenendaalse sport. Als freelance sportverslaggever ben je onderdeel van een gemotiveerd team dat verder bestaat uit een verslaggever, fotograaf, redacteuren en media-adviseurs. 

Interesse?
Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sander van Snippenberg of Boy Imminck, tel: 0318-619101 Of solliciteer direct door je motivatie en cv te sturen naar s.v.snippenberg@bdu.nl.

Recommended Posts