Student nieuwsdienst Ede

BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou! Samen met een aantal collega’s volg je het lokale nieuws op de voet en publiceer je via de online kanalen voor een aantal nieuwsmerken in Midden-Nederland.

Voor onze multimediale titels Ede Stad, De Rijnpost, Stad Wageningen en Rijn en Veluwe zijn wij op zoek naar een

Student Nieuwsdienst

Het werk is in eerste instantie doordeweeks en overdag, maar zal na verloop van tijd worden uitgebreid naar ook (af en toe) een weekend. En in geval van vakanties is er mogelijk meer werk, vaak ook ‘s ochtends of ‘s avonds. Je werkt op ons kantoor in het centrum van Ede of vanuit huis. Ben je enthousiast geworden en ben je minimaal een dagdeel (4 uur) per week beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat zoeken wij?

  • Je hebt affiniteit met lokaal nieuws;
  • Je hebt ervaring met social media;
  • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent nieuwsgierig, enthousiast en leergierig;

Wat bieden wij?

  • Journalistiek werk op een dynamische redactie;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Een mogelijkheid om praktijkervaring op te doen;

Interesse?
Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sander van Snippenberg (tel: 0318-619101). Of klik op onderstaande button en solliciteer direct!

Recommended Posts