Sales talent Ede

Gaat jouw hart sneller kloppen van Sales? Wil jij je commercieel ontwikkelen of een vliegende start maken van jouw carrière in de verkoop? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken in regio Ede  te vertegenwoordigen! BDUmedia groeit en is de grootste uitgever van lokale nieuwsmedia in Nederland!

Om onze groeiende doelstellingen te gaan realiseren zijn wij voor onze multimediale titels Ede Stad, De Rijnpost, Stad Wageningen en Rijn en Veluwe op zoek naar een

Sales Talent

32 – 40 uur per week

Wat ga je doen?
In deze functie bied jij lokale ondernemers de mogelijkheid om zichtbaar én vindbaar te worden bij hun doelgroep. Video, print, online, social media, uit dit uitgebreide portfolio van BDUmedia zet jij die kanalen in om jouw klant te helpen zijn doelen te behalen. Je zoekt hierbij pro-actief naar potentiële klanten om van dienst te kunnen zijn en bouwt bestaande relaties uit.

Dit vergt goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit, een gezonde dosis ondernemerschap en de absolute drive om zoveel mogelijk ondernemers, verenigingen en andere organisaties kennis te laten maken met het lokale bereik van BDUmedia.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving en werken in een dynamisch team;
  • Marktconform salaris, maximaal doorgroei naar € 3.500,- op basis van fulltime dienstverband, aangevuld met een Persoonlijk Keuzebudget (12%) en een moderne pensioenregeling;
  • Laptop, smartphone en leaseauto;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap;
  • Toegang tot het aanbod online trainingen van GoodHabitz;
  • Mogelijkheid tot het fiscaal vriendelijk aanschaffen van onder meer een fiets, smartphone of tablet via fiscfree.

Interesse?
Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robert Jan Rijnberg, Commercieel manager (tel: 06-52047892). Of solliciteer direct door je motivatie en cv te sturen naar werken@bdu.nl, t.a.v. Robert Jan.

Recommended Posts