Commercieel redacteuren (freelance)

Als sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDUmedia sterk geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep. 

Commercieel redacteuren (freelance)

Voor de regio’s Barneveld, Amersfoort, Ede, Noord-West Veluwe, Gorinchem


Als commercieel redacteur weet jij alles van teksten die mensen in beweging brengen. Je geniet van dagelijks contact met bevlogen ondernemers. Je interviewt, verzint originele invalshoeken en schrijft verhalen die in de smaak vallen bij duizenden nieuwsgierige lezers.

Wat ga je doen?

Je schrijft vooral voor onze vaste partners: ondernemers die met onze hulp meer bekendheid en autoriteit willen opbouwen. Jij kent de wensen van de klant én die van de doelgroep. En dat lees je terug. Jouw creatieve branded content-producties zijn onweerstaanbaar voor de lezer en maken onze klanten succesvoller. 

Wat krijg je?

  • Uitdagende klussen
  • Boeiende gesprekken met inspirerende ondernemers
  • Een passende vergoeding

Wat neem je mee?

  • Een HBO-diploma bijvoorbeeld op het gebied van communicatie of journalistiek
  • Je bent ijzersterk in taal
  • Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en legt de lat hoog

Enthousiast geworden? Mail je motivatie en cv naar werken@bdu.nl. Neem voor meer informatie contact op met Ruud van Slooten, Branded Content Manager tel. 06-83626933.

Recommended Posts