Diverse stageplekken marketing

Al sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDUmedia sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep. Daarnaast is BDUmedia uitgever van diverse vak- en publiekstijdschriften die ieder een sterke marktpositie innemen binnen hun eigen niche. 

 

Op de afdeling marketing en innovatie hebben wij diverse stage opdrachten voor ambitieuze, leergierige studenten. 

 

Stagiair (digital) Marketing 

Als stagiair (digital) marketing kan je in korte tijd veel ervaring opdoen op het gebied van social media marketing, online leadgeneratie, SEO, etc. Je leert adequate campagnes uit te denken, op te zetten én de resultaten te evalueren. De online campagnes die jij opzet versterken de bekendheid van onze nieuwsmerken en advertentie producten en leiden tot concrete leads voor onze verkopers. In veel gevallen maken de campagnes deel uit van een crossmediale mix tussen online- en print die goed op elkaar afgestemd moeten zijn.  

 

Stagiair Content Creatie / Social Media

Creatievelingen opgelet! Wil jij leren hoe je jouw creativiteit en gevoel voor merkbeleving kan omzetten in krachtige content (social media posts, stories, flyers, video’s)? Dan biedt deze stageplaats veel mogelijkheden! Je helpt mee om onze nieuwsmerken en advertentie producten op krachtige wijze op de kaart te zetten. 

 

Stagiair Copywriting 

Wil jij een ster worden in sterke verhalen? Verhalen die blijven boeien en overtuigingskracht hebben van begin tot eind? Dan is deze stage dé plek voor jou. Gevoel voor taal is wel een vereiste. Doe ervaring op in storytelling en effectief schrijven. Samen met je collega’s bouw je mee aan de juiste merkbeleving, krachtige sales documentaties, ijzersterke websites en online campagnes. 

Stagiair Vormgeving 

Help mee om onze marketing campagnes een creatieve touch te geven! Volg jij de opleiding Media Vormgeving of een andere grafische opleiding? In ons dynamische team kan je gegarandeerd je creativiteit kwijt en kunnen we jou helpen om je vormgevingsskills verder uit te bouwen. 

 

Wat wij te bieden hebben

Je komt te werken in een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor jouw ontwikkeling. Er heerst een informele sfeer en gevoel voor humor komt zeker van pas. De werkzaamheden zijn divers en daarom goed af te stemmen op jouw eigen ambities en leerdoelstellingen. Je wordt begeleidt door onze ervaren marketing collega’s. Daarnaast ontvang je natuurlijk een stage vergoeding. 

 

 

Interesse?

Geïnteresseerd in een van bovenstaande stageplekken? Neem voor meer informatie contact op met Wilfred van den Brand (manager innovatie & ontwikkeling), w.v.d.brand@bdu.nl

Of solliciteer direct op werken@bdu.nl.

Recommended Posts