Gewijzigde Deadlines Kerst en Oud & Nieuw 2021

De feestdagen komen steeds dichterbij. Graag willen we je op de hoogte brengen van de gewijzigde deadlines in week 51 & 52. Graag willen we je op de hoogte brengen van de gewijzigde deadlines in week 51 en week 52. Dit jaar vervallen beide zaterdag edities van de ๐—•๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜€๐—ฒ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜ en รฉรฉn editie van de ๐—•๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜.

Het gaat hierbij voor de Barneveldse Krant om zaterdag ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ en zaterdag ๐Ÿญ ๐—ท๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ en voor de Baarnsche Courant ๐Ÿฎ๐Ÿณ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ.

Vragen over de planning? Neem dan contact op met onze productieafdeling via traffic@bdu.nl of bel met 0342-494285.
Het gaat hier om de sluittijden van familieberichten en advertenties.ย 

Recommended Posts