Promotiemedewerkers

Op 6 oktober viert BDUmedia haar 150 jarig jubileum en dat vieren we graag met zoveel mogelijk abonnees! Daarom zoeken wij versterking van ons promotieteam in de regio Barneveld, Nijkerk, Amersfoort en Ede. 

Functieomschrijving
Voor het promoten van abonnementen op onze nieuwsmerken, zijn wij op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers die deze zomer en/of dit najaar ervoor gaan zorgen dat niemand om onze titels heen kan. Bijvoorbeeld door middel van deur-tot-deur promotie en promotie acties in de diverse winkelcentra. Hierbij ben jij hét visitekaartje van onze nieuwsmerken. Als mensen een actie-abonnement  nemen mag je ze een cadeautje aanbieden in de vorm van een bloemenbon.

Wat we van jou verwachten
Deze functie vormt de ideale flexibele (bij)baan. Je werkt in een of meerdere plaatsen binnen ons verspreidingsgebied. Je bent in ieder geval 1 dag per week beschikbaar (meer kan uiteraard ook). Ervaring is niet vereist, een nette, representatieve uitstraling wel. Door de weeks vinden de deur-tot-deur acties plaats van 18:00 tot 21:00 uur. In de weekenden zijn we vooral actief in het centrum van de verschillende dorpskernen, tussen 10.00 – 16.00 uur.  Je bent minimaal 18 jaar en je vindt het leuk om op een enthousiaste manier abonnementen aan de man/vrouw te brengen, waarbij je aan de deur op een beleefde manier om een abonnement op onze nieuwsmerken durft te vragen. Je bent representatief, zelfstandig en een doorzetter. Als je in het bezit van een rijbewijs bent, is dat een pré.

Wat je van ons kan verwachten
Je ontvangt een vaste vergoeding per uur en voor voor elk abonnement dat je verkoopt een bonus. We starten met een informatie-sessie en na de actieperiode wordt je uitgenodigd om op een gezellige manier de campagne af te sluiten met het hele promotieteam. Voor de beste verkoper hebben we ook wat in petto! Tijdens de avonden draag je een promotiejack, waardoor je herkenbaar bent als promotiemedewerker.

Contact
In totaal hebben we 10 promotiemedewerkers nodig dus laat van je horen! Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Neem dan contact op met John Veldhuizen, afdeling Marketing, j.veldhuizen@bdu.nl of bel naar 0342 – 49 42 57

Recommended Posts