Allround technicus (36 uur per week)

allround technicus bdu print

Bij BDUprint worden dagelijks diverse dagbladen, huis-aan-huis bladen en andere krantgerelateerde producten gedrukt. De rotatiedrukkerij is uitgerust met moderne productiemiddelen waaronder twee offset rotatiepersen: de Regioman en de KBA CT. In de mailroom wordt gewerkt met machines en installaties voor het bundelen, verpakken en aftransporteren van kranten. 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze productiemiddelen altijd in goede staat zijn, zodat onze lezers de krant krijgen zoals verwacht. Dit doe je door tijdig en zorgvuldig preventief onderhoud uit te voeren en adequaat, vakkundig en effectief in te grijpen bij storingen. Je analyseert zelfstandig elektrische en mechanische storingen en lost deze op. Noodreparaties worden soms onder grote tijdsdruk verricht, want de kranten moeten iedere dag weer op tijd worden bezorgd.

Je werkt in dagdiensten verdeeld over 4 dagen per week. Daarnaast dien je beschikbaar te zijn voor storingsdiensten.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een MTS- dan wel MBO-4 diploma elektronische techniek en kennis van en ervaring met pneumatiek, hydrauliek en PLC’s. Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie is dan ook van belang. Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in een team werken. 

Wat bieden wij jou?

    • Een afwisselende functie 
    • Voldoende uitdagingen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
    • Uitzicht op vast contract
    • Een marktconform salaris (Grafimedia CAO) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling (PGB)

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Adriaan Bor, Operationeel Manager, telefoon 06 – 53634804. Je sollicitatie met CV mail je naar werken@bdu.nl, ter attentie van Adriaan Bor. 

Recommended Posts