Freelance Videograaf/Video Producer/Video Content Creator

Om de groeiambities op het gebied van video waar te kunnen maken zijn we op zoek naar uitbreiding binnen ons team videoproducties. We zoeken een: Freelance Videograaf/Video Producer/Video Content Creator die verantwoordelijk is voor het bedenken, filmen, editen en publiceren van onze videos.

Wat ga je doen:

Zeg het met video is het videoproductie-team van BDUmedia en houdt zich bezig met het maken van commerciële videoproducties voor diverse MKB bedrijven. Van een bedrijfsvideo voor op een nieuwe website tot aan het livestreamen van een food event, wij regelen alles. Vanaf de intake en het maken van het script tot aan de lancering via social media. En omdat we onderdeel zijn van BDUmedia, een groot media platform dat wekelijks ruim 1,5 miljoen huishoudens van lokaal nieuws voorziet, hebben we alle mogelijkheden in huis om het optimale lokale bereik te realiseren met elke (video) boodschap.  

We zijn op zoek naar freelancers die zelfstandig video content kunnen maken, van A tot Z. Je bedenkt samen met de klant waar de video over gaat, je schrijft zelf de tekst, je zorgt zelf voor belichting, geluid en andere techniek om de video op te nemen en je edit en publiceert de videos. Een rol met veel vrijheid en creativiteit, maar ook met veel verantwoordelijkheid. Naast de beheersing van de techniek zoeken we iemand met een gevoel voor marketing, taal en tone-of-voice. Daarnaast is het wenselijk dat je ook commercieel kunt meedenken.      

WERKZAAMHEDEN

 • Het bedenken van het script i.s.m. de eindklant
 • Produceren van bedrijfsvideo’s, vacature video’s, productvideo’s en overige formats 
 • Het bedenken en maken van video formats voor social media
 • Van script tot post productie een video creëren, realiseren en opleveren
 • Het bewaken van de Zeg het met video huisstijl en tone of voice in alle video content om te zorgen voor een consistente uitstraling

PROFIEL

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als videograaf
 • Je beschikt over eigen camera- en geluidsapparatuur    
 • Het Adobe pakket kent geen geheimen voor je. Premiere, Audition, After Effects, Photoshop beheers je uitstekend
 • Je hebt een aantoonbaar portfolio
 • Flexibel, initiatiefrijk, zelfstandig, georganiseerd zijn eigenschappen die bij jou passen
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Het bezitten van een drone en bijbehorend brevet is een pré 

AANBOD

Je haakt aan bij een jong dynamisch team waarin je in alle vrijheid krijgt om mee te denken. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om creatieve ideeën om te zetten in jouw project. Hiertegenover staat een marktconforme beloning, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Interesse? Mail je motivatie en cv naar Leonard Koster via l.koster@bdu.nl

Recommended Posts