Media Adviseur (24 uur per week)

Word jij het gezicht van de mooiste merken in de regio? Help jij graag onze klanten hun doelgroep te bereiken met ons sterke productportfolio? Kom dan ons team versterken! Voor onze merken Het Kompas Hardinxveld-Giessendam en Het Kompas Sliedrecht zoeken wij een gedreven en ondernemende Media Adviseur (24 uur per week) Standplaats is Gorinchem.

Wat ga je doen:

Als Media-Adviseur ben je, als lokale vertegenwoordiger van BDUmedia, verantwoordelijk voor het behalen van de online en offline commerciële doelstellingen van één (of meerdere) merken binnen het cluster. Om deze doelstellingen te realiseren bewerk je gericht de lokale markt en maak je proactief contact met zowel bestaande klanten als potentiële nieuwe klanten. Je vertaalt wensen van (potentiële) klanten in een gericht advies en zet producten uit het multimediale productportfolio van BDUmedia op de juiste manier in om klanten verder te helpen hun doelen te realiseren. Daarbij ben je als klanteigenaar verantwoordelijk vanaf het eerste contact met de klant tot en met de after-sales en opvolging.

Als Media-Adviseur werk je in het cluster nauw samen met de andere Media-Adviseurs en Journalisten het cluster. Tesamen bepalen jullie de juiste en meest effectieve lokale marktbewerking, New Business acquisitie en lokale samenwerkingen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen van online en offline producten van hun merk(en) binnen het cluster.

Je wordt als Media-Adviseur on-the-job gecoacht door de Verkoopcoördinator in het cluster. Voor de Media-Adviseur fungeert de Verkoopcoördinator als sparringpartner voor lokale vraagstukken en aanspreekpunt voor operationele zaken.

Wat we van jou verwachten:

Je bent als Media-Adviseur ambitieus, hebt een commerciële instelling/drive en je bent verkooptechnisch sterk. Door middel van succesvolle (recent behaalde) verkoopervaring, verkooptrainingen en/of een commerciële (of economische) opleiding wordt dit onderbouwd. 

Belangrijke competenties voor een Media-Adviseur zijn;

Commercialiteit, daadkracht, durf, doorzettingsvermogen, ondernemerschap, zelfstartend / pro-actief, communicatief vaardig en initiatiefrijk.

Je beschikt tevens over rijbewijs B.

Dit kun jij verwachten:

  • Een uitdagende werkomgeving en werken in een dynamisch team
  • Marktconform salaris, maximaal € 3.500,- op basis van fulltime dienstverband, aangevuld met een Persoonlijk Keuze Budget en een goede pensioenregeling
  • Laptop, smartphone en auto van de zaak
  • Een leuke en inspirerende en innoverende werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap 

Als sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDUmedia sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep. Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robert Jan Rijnberg  (tel. 06-52047892). En solliciteer door je motivatie en cv te mailen naar werken@bdu.nl.  

Recommended Posts