Chat with us, powered by LiveChat

Communicatie coronavirus BDUmedia

In deze roerige tijd zijn onze lokale nieuwsmedia een belangrijke bron van betrouwbare informatie. Lezers willen weten welke impact de uitbraak van het coronavirus heeft op hun directe omgeving. Wij doen er dan ook alles aan om deze rol nu en in de nabije toekomst zo goed mogelijk te blijven vervullen, zowel online als op papier.

Voor ondernemers kan de huidige situatie grote impact hebben op de mate waarin de bedrijfsvoering doorgang kan hebben. Wij begrijpen dat dit onder andere gevolgen kan hebben voor uw marketingplanning en wij denken hierin graag met u mee. 

Wijzigingen
Wanneer geplande advertenties gewijzigd moeten worden is het belangrijk snel te schakelen. Onze media adviseurs helpen u graag en staan klaar om wijzigingen snel door te voeren. Neem hiervoor contact op met: verkoop@bdu.nl of 0342-494888. 

Extra communicatie
Mogelijk wilt u klanten informeren over wijzigingen binnen uw organisatie of is het juist nu belangrijk om bepaalde producten of diensten te promoten. Het sterke bereik van onze kranten en websites biedt effectieve mogelijkheden om uw boodschap over te brengen. Onze media adviseurs denken graag met u mee en kunnen snel schakelen zodat uw (potentiële) klanten snel geïnformeerd zijn. Neem hiervoor contact op met verkoop@bdu.nl of 0342-494888. 

Verschijning van titels
Al onze papieren uitgaven blijven vooralsnog op de gebruikelijke momenten verschijnen. Daarnaast biedt het dagelijkse bereik van onze online kanalen diverse mogelijkheden om uw boodschap effectief te communiceren. Onze media adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met: verkoop@bdu.nl of 0342-494888. 

Juist in deze onzekere tijd proberen wij u optimaal te ondersteunen, zodat we deze periode samen sterk doorkomen. Mocht u opmerkingen of vragen hebben die hierboven niet staan benoemd, neem dan gerust contact op met ons team van media adviseurs.