Algemeen Directeur Henk Van Esch Vertrekt Bij De Koninklijke BDU

BARNEVELD, 10 FEBUARI 2020 – Henk van Esch vertrekt als algemeen directeur bij de Koninklijke BDU. Na bijna 43 jaar werkzaam te zijn geweest voor ons bedrijf stapt Van Esch over naar Janssen/Pers Rotatiedruk B.V. in Gennep. Per 1 april 2020 wordt hij algemeen directeur bij dit onderdeel van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong. 


Heiko Imelman, directeur Media, is door de Raad van Commissarissen van de Koninklijke BDU per 10 februari 2020 benoemd tot algemeen directeur ad interim. In de komende weken draagt Henk van Esch zijn werkzaamheden over aan Heiko Imelman. De procedure voor definitieve benoeming van de algemeen directeur wordt op korte termijn in gang gezet.

Heiko Imelman is sedert 1 januari 2019 werkzaam voor de Koninklijke BDU. Eerder werkte hij in directie- en managementfuncties bij onder meer PCM, NRC Media en Telegraaf Media Groep. Als zelfstandig consultant voerde hij projecten uit voor verschillende uitgeverijen en drukkerijen en voor het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Henk van Esch trad in september 1977 in dienst van de Koninklijke BDU. In de loop der jaren bekleedde hij verschillende (management)functies in ons grafisch bedrijf om daar als directeur te eindigen. Sedert 1 januari 2012 droeg Henk van Esch als algemeen directeur de eindverantwoordelijkheid voor de gehele Koninklijke BDU.

Aandeelhouders en Raad van Commissarissen zijn Henk van Esch zeer dankbaar voor al hetgeen hij gedurende zijn lange loopbaan voor de Koninklijke BDU heeft gedaan. Zij wensen hem succes en plezier in zijn nieuwe werkkring toe.

Recommended Posts