Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia wordt mede mogelijk gemaakt door Monique Jansen-van Dijk

BDUmedia ken je natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor jou inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kun je kennismaken met Monique Jansen-van Dijk

Hoi allemaal, mijn naam is Monique Jansen-van Dijk en ik ben 48 jaar. Ik werk als Media adviseur binnendienst voor diverse nieuwstitels op ons kantoor in Barneveld.

Verschillende afdelingen

In mijn tijd dat ik bij BDUmedia werk, heb ik op diverse afdelingen gewerkt. In 1991 ben ik gestart bij het promotieteam. Vanaf 1998 ben ik gaan werken op de verkoopbinnendienst en heb daarna ook nog gewerkt op de afdeling Sales Support. Sinds mei 2018 werk ik weer op de verkoopbinnendienst. Ik werk voor het gebied van de Barneveldse Krant en Het Kontakt Harderwijk/Ermelo. Samen met de buitendienst collega’s bedienen wij dit gebied en verkopen we en adviseren wij onze (potentiële) klanten. Naast deze werkzaamheden, werk ik ook nog voor de stichting Ballonfiësta.  

Het leuke aan mijn functie is dat het echt bijdraagt aan het bestaan van BDUmedia. Zonder verkoop van onze producten, is er geen omzet. Verder natuurlijk ook mijn collega’s. Ik heb in al die jaren met heel veel van hen samen mogen werken. Ik heb ook nog jaren voor de Personeelsvereniging werkzaamheden verricht. 

Meest bijgebleven

De periode met het promotieteam is mij het meest bijgebleven en de veranderingen binnen BDUmedia, zoals de reorganisatie in 2013, ook. Bij de PV (personeelsvereniging) waren het ontzettend leuke tijden vanwege het regelen van feestjes en uitjes waar iedereen altijd enthousiast op reageerde. Zo hadden wij altijd een hele uitgebreide Sinterklaasviering en zochten we met alle kinderen paaseieren. Ik ben ook nog gastvrouw geweest bij de Business events die wij vroeger hebben georganiseerd. Dat was ook een leuke tijd.

Met het promotieteam gingen we naar alle plaatsen waar wij destijds de kranten uitgaven. Wij probeerden daar abonnementen te verkopen en de mensen te motiveren om onze kranten te lezen.  Het Spiraalspel is een mooi voorbeeld hiervan. Dit spel was in een grote versie gemaakt, waarmee wij vervolgens op pad gingen. Caravan achter de auto met daarin het spel dat wij de lezers dan lieten doen en vooral heel veel lachen. Wat was dat een leuke tijd met een jonge groep meiden!

Vrije tijd

Mijn hobby’s zijn bloemschikken, wandelen en racefietsen. Ik ga ook graag met mijn man, en tevens collega, naar de sauna, uit eten en natuurlijk niet te vergeten op vakantie. Ook kijk ik graag naar de voetbalwedstrijden van onze zonen Youri en Maikel.

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.