Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia wordt mede mogelijk gemaakt door Marco Griekspoor

BDUmedia ken je natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor jou inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kun je kennismaken met Marco Griekspoor.

Hoi allemaal, mijn naam is Marco Griekspoor en in juni word ik 54 jaar. Ik werk als Senior Media Adviseur voor diverse nieuwstitels op ons kantoor in Hoofddorp.

Mijn functie als Senior Media Adviseur

Voor mijn huidige functie ben ik ruim 25 jaar in dienst geweest bij TMG. Hier heb ik diverse leidinggevende functies gehad, op diverse locaties. In 2013 werd ik benaderd door de oud eigenaar van de Hoofddorpse Courant. Hij vroeg of ik zin had om de commercie te versterken. Doordat ik de laatste jaren het klantcontact ontzettend had gemist, leek mij dit een leuke uitdaging. De verkoop is namelijk waar mijn passie ligt.

Mijn rol als senior media adviseur vervul ik met veel plezier. Ik werk vooral in het gebied de Haarlemmermeer en dat is een belangrijke economische motor voor de Randstad. Met alle media adviseurs maken we, naast de wekelijkse uitgaven, ook diverse specials. Doordat er het hele jaar diverse activiteiten zijn, is er altijd wel een leuk thema voor een special waar we deze activiteiten in terug kunnen laten komen.

Als media adviseur ben je een adviserende schakel tussen de ondernemer en de lezers. Dat vind ik heel leuk aan mijn functie. Ook het samenspel met onder andere de redactie vind ik iedere week weer een leuke uitdaging.

Genieten van het leven

Ik kom eigenlijk altijd vrije tijd te kort. Ik woon samen met Linda, 4 kids en onze hond en katten in Nieuw-Vennep. Naast het drukke sociale leven met veel vrienden, tennis ik graag. Wel iets minder goed dan mijn achterneefjes. Daarnaast wandel ik ook graag met Linda en bezoek ik ook regelmatig wedstrijden van Ajax en het Nederlands Elftal. Ook houd ik ontzettend van (primitief) kamperen en het bezoeken van een mooie stad of een mooie streek. Mijn valkuil is helaas dat de lokale gerechten en dranken mij ook heel goed bevallen… Zoals je misschien wel kunt lezen; ik probeer van het leven te genieten.

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.