Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia Wordt Mede Mogelijk Gemaakt Door Melvin Taribuka

BDUmedia ken je natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor jou inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kun je kennismaken met Melvin Taribuka, werkzaam bij BDUprint, zustermaatschappij van BDUmedia. Want zonder BDUprint vallen onze mooie kranten niet bij 1,5 miljoen huishoudens op de mat.

Hoi allemaal, mijn naam is Melvin Taribuka, 46 lentes jong en ik werk bij BDUprint als offset rotatie drukker.

Mijn werk
Ik wilde sinds de middelbare school al de grafische kant op. Na wat stages bij BDUprint, ben ik later binnengehaald door de toenmalig chef drukkerij. Wat begon met twee dagen in de week, werd al snel vijf dagen in de week. Op dit moment werk ik nog steeds met veel plezier, samen met acht collega’s, verdeeld in twee teams. We doen dit in drie ploegendienst. Ik werk als rotatie A-drukker met name op de Regioman rotatiepers en druk hier een groot deel van al onze weekend- en dagbladen. Hierbij is technische kennis belangrijk en deze kennis deel ik met mijn drie collega’s in het team. Op deze manier produceren we zo efficiënt en kwalitatief mogelijk de krant.

Oude verhalen op de werkvloer
Wat mij het meest is bijgebleven zijn de leuke en oude verhalen op de werkvloer. Na 23 jaar zijn die er natuurlijk voldoende verhalen, maar na al die jaren is het besturen van de ‘Regioman drukpers’ ook een koud kunstje geworden. Verder ben ik ook vicevoorzitter van de PV van BDUholding (hier vallen BDUmedia en BDUprint onder). Op deze manier houd ik contact met de mensen die werkzaam zijn voor bijvoorbeeld BDUmedia. Vooral door verschuivingen van de afgelopen jaren, vind ik dit prettig en je zorgt natuurlijk ook voor de leuke dingen naast het werk. Zo organiseren we eens per jaar bijvoorbeeld een quiz en een kerstborrel.

Wat zijn mijn hobby’s? Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Dat zijn er veel. Ik run bijvoorbeeld, samen met mijn vrouw, een Bed & Breakfast genaamd ‘Pension Nooitgedacht’ in Barneveld. Aangezien we hier zes kamers hebben, zijn we hier best druk mee. Daarnaast draai ik in de weekenden als Allround dj Melvin. Ik doe dit op verschillende plekken: van verjaardagsfeesten tot evenementen. In mijn vrije tijd doe ik ook nog aan sportfotografie en ben ik graag creatief bezig met Illustrator en Photoshop. Tot slot doe ik graag leuke dingen met het gezin en sinds dit jaar ben ik opa geworden van een kleindochter. Dus daar geniet ik ook graag van.

Mariëlle werkt als Online Marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor het campagnemanagement. Gespecialiseerd in: SEA (Google), SEO, content marketing en social media.