Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia wordt mede mogelijk gemaakt door Babette van Beek

BDUmedia ken je natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor jou inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kun je kennismaken met Babette van Beek.

Dag allemaal, mijn naam is Babette van Beek en ik ben 44 jaar. Bij BDUmedia ben ik werkzaam als media adviseur binnendienst voor de regio Amstelveen/Amstelland vanuit ons kantoor in Hoofddorp.

Afwisselende functie

Via de overname van de nieuwstitels en websites van TMG lokale media in 2017 ben ik bij BDUmedia terechtgekomen. Daarvoor werkte ik sinds 2009 als media adviseur. Ik heb een afwisselende functie met leuke collega’s. Zo onderhoud ik klantcontact, doe ik aan acquisitie en adviseer ik ondernemers over de mediamogelijkheden van print & online op lokaal gebied.

Het mooist aan mijn werk vind ik wanneer klanten via het bereik van lokale media hun doel bereiken. Daar ben ik dan ook het meest trots op: wanneer klanten tevreden zijn. Het bij elkaar brengen van lezers, potentiële klanten, werkzoekenden, adverteerders etc. maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Fijne collega’s

De leuke, lieve en hartelijke collega’s zijn mij toch wel het meest bijgebleven. Verder is de ontwikkeling van print naar online mij het meest bijgebleven. Dat blijft bijzonder om af en toe eens bij stil te staan. Waar we ooit begonnen met alleen kranten, wordt online een steeds belangrijker onderdeel. Dankzij die combinatie kun je ideaal je doelgroep bereiken en om ondernemers daarbij te adviseren is een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Sportief

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Zo doe ik aan hardlopen en tennis. Beide met een leuke groep mensen. Ook kijk ik graag naar de hockey-en voetbalwedstrijden van mijn dochter en zoon. Verder ga ik graag uiteten en weekendjes weg met mijn kids, familie en vrienden.

Mariëlle werkt als Online Marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor het campagnemanagement. Gespecialiseerd in: SEA (Google), SEO, content marketing en social media.