Chat with us, powered by LiveChat
Wilma van Malenstijn

BDUmedia wordt mede mogelijk gemaakt door Wilma van Malenstijn

BDUmedia ken je natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor jou inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kun je kennismaken met Wilma van Malenstijn.

Hi allemaal, mijn naam is Wilma van Malenstijn en ik ben 52 jaar oud, of jong, het is maar hoe je het ziet. Ik ben werkzaam op als HR medewerker bij de BDU in Barneveld.

Hoe ben ik bij BDUmedia terecht gekomen en wat doe ik nu eigenlijk precies?

In november 1986 ben ik in eerste instantie in dienst gekomen op de boekhouding. Sindsdien heb ik eigenlijk allerlei verschillende functie bekleed binnen BDUmedia, maar met name op het financiële- en HR gebied. Destijds heb ik gesolliciteerd op een vacature in de krant en 32 jaar later maak ik nog steeds deel uit van de BDU.

Een veelzijdige functie, zo kun je mijn functie wel noemen. Van personeelsadministratie tot aan arbeidsovereenkomsten maken en van het werven van nieuwe medewerkers tot aan het organiseren van introductiebijeenkomsten. De hoofdtaak is eigenlijk het ondersteunen van de HR-manager, HR-adviseur en de salarisadministrateur. Verder verzorg ik ook de freelance-administratie. Dit wil zeggen dat ik iedere maand honderden declaraties verwerk. Voor deze freelance-administratie wordt op dit moment gewerkt aan een nieuw ´self billing´ systeem. Zodra dat van de grond is, kan ik mij nog meer richten op de ondersteuning van de HR-manager en -adviseur. Hier wacht ik natuurlijk met smart op!

Als je het mij vraagt zijn al mijn werkzaamheden van belang, dit omdat iedereen die voor BDUmedia werkt zijn of haar geld op tijd moet en wil krijgen. Dit moet administratief dus ook allemaal in orde zijn. En buiten het feit dat alles administratief op orde moet zijn, begint alles natuurlijk bij het werven van het beste personeel.

Wat mij het meeste is bijgebleven tijdens mijn loopbaan bij BDUmedia…

In al die jaren heb ik een hoop meegemaakt en heb ik veel mogen doen. Maar wat er voor mij toch echt met kop en schouder bovenuit steekt, is mijn werk voor de GOR (Gemeenschappelijke OndernemingsRaad). Mijn functie binnen de GOR zorgt ervoor dat ik op de hoogte blijf van het reilen en zeilen van het bedrijf en zorgt voor een grote betrokkenheid. Dit vind ik heel fijn.

Maar wat doe ik naast mijn werk allemaal?

Zoals jullie merken kan ik uren over mijn functie praten. Simpelweg omdat ik mijn werk zo leuk vind. Maar naast mijn werk vind ik het heerlijk om een stukje te gaan hardlopen. Lekker mijn energie kwijt kunnen in het rennen en even mijn hoofd leeg maken na een lange dag werken. Verder houd ik van toneelspelen en gezelligheid met familie en/of vrienden. Ik hoop dat iedereen zo een iets beter beeld van mij heeft gekregen.

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.