Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia wordt mede mogelijk gemaakt door Erik de Kruijff

BDUmedia ken je natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor jou inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kun je kennismaken met Erik de Kruijff.

Hoi allemaal, mijn naam is Erik de Kruijff en ik ben 32 jaar oud. Momenteel ben ik werkzaam op de afdeling Traffic (voorheen Sales Support).

Wat doe ik nu precies en hoe ben ik hier terecht gekomen?

Via mijn collega en tevens voetbalvriend, Martijn Pater, ben ik terecht gekomen bij BDUmedia. Zoals ik hierboven al even benoemde ben ik werkzaam op de afdeling Traffic bij BDUmedia in Barneveld. Vaak krijg ik de vraag wat ik eigenlijk allemaal doe tijdens mijn werkweek. Meestal antwoord ik hierop met: ‘tja, heel veel!’ Mijn werkzaamheden zijn ook redelijk divers. Van contacten onderhouden met media bureaus tot het indelen en doorsturen van de krant. Maar ook het beantwoorden van diverse vragen van collega’s tot het opmaken van een rouwadvertentie. Geen dag is hetzelfde. Meestal is dat erg cliché, maar in mijn geval zeker waar.

Wat mij het meest is bijgebleven in al die tijd dat ik bij BDUmedia zit…

Uiteindelijk komt alles samen bij ons op de afdeling. Dit heeft mij dus ook veel dingen gebracht. Veel zaken die mij bij zijn gebleven. Maar laat ik vooral mijn collega’s maar noemen. Mijn collega’s die ervoor zorgen dat elke dag toch weer een soort feestje is om te werken. En ondanks alle drukte we er samen toch voor kunnen zorgen om het hoofd koel te houden en een hecht team te blijven. Ten slotte behalen we het resultaat samen en niet alleen.

Hobby’s

Verder vind ik het heerlijk om een balletje te trappen. Een hobby voer je uit vanwege het plezier dat je hieruit haalt en dat is precies wat ik doe met voetbal. Een sport waar ik mijn energie perfect in kwijt kan en wat ik super tof vind om te doen.

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.