Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia wordt mede mogelijk gemaakt door…

BDUmedia kent u natuurlijk als bedrijfsnaam, maar het zijn de mensen van BDUmedia die zich dagelijks voor u inzetten. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? Deze maand kunt u kennis maken met Sisley de Nooijer.

Even voorstellen

‘Hallo allemaal, mijn naam is Sisley de Nooijer. Afgelopen 5 februari ben ik gestart met mijn afstudeerstage bij BDUmedia op de afdeling marketing. Ondanks dat ik toen begon aan mijn afstudeerfase was ik geen vreemde voor BDUmedia. Vanaf oktober 2017 tot en met januari 2018 ben ik namelijk werkzaam geweest als verwerkend redacteur bij de nieuwsdienst. Daar heb ik elke woensdag het team versterkt naast mijn studie. Maar nu is toch echt de laatste fase aangebroken en zit ik met plezier vijf dagen in de week op de marketingafdeling.

Laatste fase

Zoals ik al eerder benoemde ben ik bezig met de laatste fase van mijn hbo-carrière. De aankomende maanden zal ik gaan onderzoeken welk effect de content van de online marketing heeft op onze business-to-business klant. Een interessant en uitdagend vraagstuk als u het mij vraagt. Ik zal tijdens deze periode gaan kijken naar zowel e-mailmarketing als social media. Beide aspecten hebben te maken met mijn grote voorkeur, die ik tijdens mijn studie communicatie heb ontwikkeld, namelijk online marketing.

Familiemens

Naast vijf dagen in de week stage lopen vind ik het ook erg gezellig om met mijn familie te zijn. Een echt familiemens kunt u mij wel noemen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om elke maandagavond al m’n energie te geven tijdens de kickbokslessen die ik volg. En tot slot vind ik het superleuk om samen met m’n vriend onszelf vol te proppen met sushi of pizza.

Ik hoop dat iedereen zo een iets beter beeld van mij heeft gekregen. Mochten er nog ergens vragen over zijn of wilt u sparren over iets dat te maken heeft met online marketing, dan weet u mij te vinden.’

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.