Chat with us, powered by LiveChat

Vacature actie: plaats uw vacature extra voordelig

Voor uw openstaande vacature(s) zoekt u goed personeel en het liefst uit de directe regio van uw bedrijf. Door de toenemende vraag naar personeel is dit niet altijd een eenvoudige opgave. Optimaal bereik voor uw vacature is essentieel om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep.

Onze lokale nieuwsbladen bieden een sterk, uniek bereik voor uw vacature. Dit bereik zetten wij extra kracht bij door uw vacature door te plaatsen op onze lokale nieuwssites, social media en onze vacaturesite. Hiermee kunnen wij uw vacature optimaal onder de aandacht brengen in de regio van uw bedrijf. Zo bereikt u niet alleen actief werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden. Want personeel uit de buurt heeft diverse voordelen: minder reistijd, minder reiskosten en meer betrokkenheid.

Profiteer nu van extra voordelige regio combinaties
Tot en met 30 november kunt u in diverse regio’s tegen een gereduceerd tarief een vacature plaatsen (tot wel 50% korting op de reguliere tarieven). De regiocombinaties waar deze actie op van toepassing is zijn:

Regio Veluwe Oplage: 116.400 exemplaren
Regio Amersfoort  Oplage: 123.200 exemplaren
Regio Gelderse Vallei  Oplage: 128.500 exemplaren
Regio Utrechtse Heuvelrug Oplage: 82.350 exemplaren
Regio Klaverblad Oplage: 55.150 exemplaren
Regio Betuwe Oplage: 61.200 exemplaren

U adverteert al vanaf € 525,- in een van deze regio’s.

Meer informatie over de tarieven en regio’s vindt u hier.

Nu een vacature plaatsen

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact op met 0342-494888 of via verkoop@bdu.nl.

Wilfred is marketing manager bij BDUmedia en samen met het marketing team dagelijks bezig om het productportfolio en onze eigen mediamerken te blijven ontwikkelen.