Chat with us, powered by LiveChat

Reserveer uw plek in het succesvolle Zakelijk Magazine

In week 38/39 wordt het Zakelijk Magazine huis-aan-huis verspreid in al onze regio’s. Net als de succesvolle eerdere edities heeft dit nummer een hoofdthema. Dit keer is dat ‘Lef’ met verhalen van ondernemers uit uw regio over waarom ondernemen lef hebben is.

In het Zakelijk Magazine worden onderwerpen behandeld die met name interessant zijn voor ondernemers, waarbij het hoofdthema centraal staat. Dit geeft u de unieke kans om bij ondernemers uit uw regio onder de aandacht te komen.

Bij interesse kunt u advertentieruimte reserveren via onze website. Uw media adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Reserveer uw plek

 

 

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.