BDUmedia helpt Poort 5

Lees hoe Poort 5 samen met BDUmedia succesvol haar vacature invult

Poort 5 Jeans & Fashion is de jeanswinkel in Elburg. Joop Zwart, eigenaar Poort 5, vertelt: “We hebben deskundig en vriendelijk personeel. Dankzij de huiselijke sfeer en gastvrijheid, voelt iedereen zich snel thuis”. Een greep uit de merken die ze verkopen: Scotch, Kultivate, Maison Scotch, Catwalk Junkie, PME, Cast Iron, Twinlife, Happy Socks, Vila, Vero Moda, Only, Levis, etc.

Adverteren met een vacature

Poort 5 was op zoek naar een verkoopster voor de damesafdeling. Hierbij waren de wensen om iemand te vinden tussen de 25 en 35 jaar oud. Ook moest die persoon in de omgeving van Elburg wonen.

Poort 5 heeft uiteindelijk gekozen om via BDUmedia gebruik te maken van Facebook Advertising in combinatie met een advertentie in de krant. Ze hebben voor deze advertentie mogelijkheden gekozen, omdat de combinatie van online en offline zorgt voor een groot bereik tegen relatief lage kosten. Joop Zwart heeft ervaring met het adverteren in de titels van BDUmedia en weet dat de nieuwstitels goed gelezen worden en dat zijn advertenties altijd veel respons hebben. Daarom was het inzetten van een krantenadvertentie voor deze vacature ook een keuze die snel gemaakt was. Om het bereik nog verder te vergroten is er voor de combinatie met Facebook Advertising gekozen. Door middel van demografische gegevens kon er rekening gehouden worden met bovenstaande wensen en kon er gericht geadverteerd worden. Het resultaat van adverteren via Facebook was daardoor ook goed: de vacature is aan 5.000 relevante mensen getoond.

Resultaat

Poort 5 is op dit moment druk bezig met sollicitatiegesprekken voeren. “We zijn zeer tevreden met het resultaat en we willen, indien nodig, graag nog een keer gebruik maken van deze communicatiemiddelen”.

 Meer informatie

Wilt u ook uw vacature invullen dankzij de combinatie van on- en offline? BDUmedia helpt u graag. Vraag hier gratis meer informatie aan.

 

Meer informatie aanvragen

Martijn Pater is marketing manager bij BDUmedia en samen met het marketing team is hij iedere dag bezig om met lokale ondernemers te communiceren en kennis met hen te delen.