Chat with us, powered by LiveChat

Voordelig en zomers onder de aandacht bij uw doelgroep

De zomer komt er weer aan! Mensen gaan naar buiten, genieten van het weer en ondernemen weer zomerse activiteiten. Voor u als ondernemer de perfecte tijd om uw bedrijf (extra) onder de aandacht te brengen. Kies daarom voor adverteren in de Zomerspecial!

In juni en juli geeft BDUmedia weer een Zomerspecial uit bij de nieuwsbladen in uw regio. Deze special staat volledig in het teken van de zomer en alle bijbehorende activiteiten, zoals braderieën en zomermarkten.

Met adverteren in deze special creëert u een groot bereik voor een voordelig tarief. Dit tarief is inclusief Display Advertising met 30.000 views.

Klik hier voor de actie

Anne werkt als e-commerce marketeer bij BDUmedia en ze is o.a. verantwoordelijk voor vacatures, Regiotreffers en andere e-commerce toepassingen.