Chat with us, powered by LiveChat
BDUmedia is Google Partner

BDUmedia is officieel Google Partner

Sinds begin maart mag BDUmedia zich officieel Google Partner noemen. Het Google Partnerschap toont aan dat BDUmedia door Google is gekwalificeerd als partij met meer dan voldoende ervaring en expertise voor wat betreft Google Adwords. Het keurmerk geeft aan dat BDUmedia over gedegen productkennis en specialisaties beschikt die essentieel zijn om ondernemers te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Adwords te halen.

Meer informatie aanvragen

Wat is een Google Partner?

Om Google Partner te worden, zijn er drie onderdelen waar een partner aan dient te voldoen:

   Certificeringen

   Uitgaven drempel

   Prestatie index

De certificeringen zorgen ervoor dat onze media adviseurs uitstekende kennis hebben van zaken rond het inrichten, beheren en/of optimaliseren van campagnes in Google Adwords. Deze examens dienen jaarlijks opnieuw gehaald te worden, zodat de kennis actueel blijft. Door een uitgaven drempel in te zetten weet Google zeker dat de Google Partner ervaring heeft in het zo goed mogelijk inzetten van het budget vs. de prestaties. Op basis van de campagnes is er een prestatie index. Hiermee wordt gekeken of de advertenties passen binnen de richtlijnen en of de theoretische kennis uit de certificeringen worden toegepast.

Waarom BDUmedia kiezen als Google expert?

Bij BDUmedia zijn er meerdere media adviseurs die u kunnen adviseren en helpen bij het uitvoeren van een Adwords campagne, met een optimaal resultaat. Ze zijn allemaal experts met de meest up-to-date kennis. Daarnaast worden de Adwords campagnes op maat gemaakt en ontvangt u uitgebreide rapportages met inzicht in de behaalde resultaten.

Aanbieding

Om te vieren dat BDUmedia zich Google Partner mag noemen, hebben wij een speciale actie: u betaalt tijdelijk geen instelkosten, ter waarde van € 149,-, bij een looptijd van minimaal drie maanden. Wilt u meer informatie over hoe BDUmedia samen met u een optimaal resultaat bereikt? Of vraagt u liever een gratis quickscan aan? Klik dan hier.

 

Meer informatie aanvragen

Wilfred is marketing manager bij BDUmedia en samen met het marketing team dagelijks bezig om het productportfolio en onze eigen mediamerken te blijven ontwikkelen.