Chat with us, powered by LiveChat

BDUmedia introduceert Facebook advertising!

BDUmedia helpt bedrijven om lokaal online en offline beter vindbaar en zichtbaar te zijn. Dit doet BDUmedia al door bijvoorbeeld Display Bannering en Local Presence pakketten aan te bieden, vaak ook in combinatie met adverteren in print. Campagnes met deze online en offline combinatie hebben het sterkste effect. Om u als ondernemer een nog groter online bereik te kunnen garanderen, introduceert BDUmedia nu ook Facebook advertising!

Wat is een Facebook advertentie?

Een Facebook advertentie is dé manier om prominent onder de aandacht van een lokale doelgroep te komen. Vanuit een advertentie kan men doorklikken naar uw website, zodat ze daar meer informatie kunnen bekijken over uw bedrijf en de mogelijkheid hebben om u te vinden of om contact op te nemen. Een andere mogelijkheid is om direct vanuit de advertentie uw Facebook pagina te liken. Zo kunt u op een later moment deze mensen gratis bereiken door een bericht op uw Facebook te plaatsen en zo houdt u gemakkelijk contact met uw potentiële klanten.


Lees ook de case van Iselinge Hogeschool!


Binnen Facebook is het mogelijk om heel gericht een doelgroep in te stellen. Facebook weet namelijk ontzettend veel over haar gebruikers. Op basis van de advertentietekst kunnen wij uw doelgroep specificeren. Heeft u zelf al in gedachte wat uw doelgroep wordt? Dan kunt u dit aangeven en wij zullen ervoor zorgen dat uw advertentie dan wordt gezien door uw doelgroep.

Wat kosten Facebook advertenties

De kosten voor een Facebook advertentie worden gebaseerd op unieke bereikte personen. U weet zo dus zeker dat uw advertentie door veel mensen uit uw doelgroep gezien zijn. De kosten zijn als volgt opgedeeld:

2.500 unieke bereikte personen = € 175,-
5.000 unieke bereikte personen = € 250,-
7.500 unieke bereikte personen = € 350,-
10.000 unieke bereikte personen = € 425,-
15.000 unieke bereikte personen = € 500,-

Een advertentie wordt over het algemeen meerdere malen aan een persoon getoond. Het aantal advertentievertoningen dat u krijgt ligt daardoor aanzienlijk hoger dan het aantal bereikte personen. Een advertentie wordt over het algemeen ongeveer 3 keer aan dezelfde persoon vertoond.

Facebook advertising uitproberen?

Heeft u interesse in Facebook advertising en wilt u eens zien wat het u kan opleveren? Neem dan direct contact op met BDUmedia en wij spreken graag de mogelijkheden met u door!

Wilfred is marketing manager bij BDUmedia en samen met het marketing team dagelijks bezig om het productportfolio en onze eigen mediamerken te blijven ontwikkelen.